‘Teràpies’, el Teatre Faller reivindica la seua qualitat a Espai Rambleta

• La obra, que tindrà lloc el pròxim diumenge 14 de maig, destinarà el 50% de la seua recaptació a la inclusió social i a la lluita per eradicar les d

Espai Rambleta ha inclòs en la seua programació  l'espectacle ‘Teràpies’, de la falla Arxiduc Carles-Músic Gómis, guanyador de l'última edició; una clara mostra que el centre cultural recolza el Teatre Faller no solament com amateur, sinó com a arts escèniques professionals. El reconegut director valencià Alejandro Tortajada dirigeix aquesta comèdia terapèutica de Christopher Durang; una divertida, colorista i original posada en escena   d’enamoriscaments complicats que tindrà lloc el pròxim diumenge 14 de maig a les 19:30 hores.

Alejandro Tortajada, porta temps treballant en la professionalització de col·lectius escènics amb excel·lents resultats. ‘Trilogia sense primavera’ (estrenada en febrer de 2016 amb èxit en el Micalet) o les seus incursions en Cabanyal Íntim són alguns dels muntatges pels quals ha destacat el jove dramaturg i director valencià.

Per altra banda, el 50% de la recaptació anirà destinada a la "Associació Alanna", que des de 2002 contribueix a l'assoliment i desenvolupament d'una societat inclusiva, sostenible i igualitària. Alanna treballa per la inclusió social i per a erradicar les desigualtats de gènere.
La inclusió de l'obra, vencedora de la “Categoria Llarga” en la seua temporada de 2017, respon a la política de suport a les arts locals duta a terme pel centre cultural de Sant Marcel.lí; una mostra més del recolzament que Rambleta dóna a la cultura valenciana i a les Falles. En la seua última cita, el Teatre Faller va reunir a més de 500 actors i actrius en un total de 74 obres.

Aquesta obra és un còctel molotov amb els següents ingredients: Pruden contesta en un impuls a l’anunci de Bru. Bru és molt sentimental i Pruden no ho suporta. Blai està fart i ja no entén el comportament de Bru. Pruden torna al seu psicoanalista, el Dr. Ferragut. Bru vol parlar amb la seua psicoanalista, la Dra. Marçal Andreu, el cambrer de “El Restaurant” barreja la coctelera. Ja tenim el nostre cocktail, explosiu.

Més informació i entrades, ací.

+ 14 de mayo.
Hora: 19:30h.
Lloc: Teatre.
Precio: 10€.
*?El 50% de la recaudación de Teràpies irá destinada a la "Asociación Alanna".